Lidmaatschap

Informatie voor nieuwe leden of toekomstig nieuwe leden.

Heb je interesse in de mooie sport/hobby handboogschieten, dan ben je bij onze vereniging aan het juiste adres. 

Binnen onze vereniging beginnen alle aspirant leden met een beginnerscursus. Voor alle nieuwe leden is dit verplicht om deze cursus te volgen. Uiteraard, als je in het verleden hebt geschoten en dus ervaring hebt, kunnen hierover overleggen.

Wat houdt de cursus in?

Je krijgt 10 lessen wordt de techniek van het handboogschieten aangeleerd met de methode Basisschot. Met deze methode leer je stap voor stap deze techniek. Deze cursus wordt 2 maal per jaar, bij voldoende interesse, georganiseerd. De kosten hiervan van €40,00.

Hierna beslis je of je het nog steeds leuk vindt of niet en kun je lid worden van onze vereniging. Als lid kun je gebruik maken van de schiet mogelijkheden op onze vereniging. Daarnaast wordt je lid van de handboogbond, wat verzorgt wordt door de vereniging, en kun je ook deelnemen aan wedstrijden in de regio en dergelijke.

Lidmaatschap kost voor leden die op 1 januari van dat jaar jonger zijn dan 18 jaar €75,00. Ben je 18 jaar of ouder dan is het lidmaatschap €125,00.

Heb je interesse dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier.

(Vul de code hieronder in ter controle)
captcha

Er is een grote belangstelling om lid te worden. Daarom kan het zijn dat je op een wachtlijst wordt geplaatst. Je wordt hier natuurlijk altijd over geïnformeerd.

Natuurlijk kun je ook komen kijken op onze trainingsavond. Dit is iedere donderdag avond van kwart voor 7 tot kwart over 8. Dan is er altijd een trainer aanwezig die je van informatie kan voorzien.

Heb je al ervaring met schieten vanuit het verleden of anders dan kun je ook contact opnemen via hetzelfde email adres om te kijken of deze basiscursus nog nodig of wenselijk is.