Informatie voor nieuwe leden of toekomstig nieuwe leden.

Ben je gefascineerd door de elegante wereld van handboogschieten, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, want je bent op de juiste plek beland! Bij onze vereniging staan we klaar om je de fijne kneepjes van het handboogschieten bij te brengen. We starten met een drietal gezellige avonden waarin we je de basisbeginselen bijbrengen. Na deze introductie sluit je aan bij reguliere trainingen, waar je verdere begeleiding ontvangt. Deze basiscursus is verplicht voor alle nieuwe leden, maar als je al ervaring hebt, praten we graag over de mogelijkheden. Om te beginnen met handboogschieten moet je minimaal 8 jaar oud zijn, maar we raden een minimumleeftijd van 10 jaar aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kun je verwachten van onze cursus?

De basiscursus bestaat uit 3 trainingsavonden op woensdag in een kleine groep, gevolgd door 7 lessen samen met andere boogschutters van onze vereniging op donderdagavond. Hier maak je kennis met de “Basisschot”-methode, een stapsgewijze aanpak om de techniek onder de knie te krijgen. De kosten bedragen slechts €60,00. Na deze kennismaking beslis je of handboogschieten echt jouw ding is. De jaarlijkse contributie bedraagt €125,00 voor leden jonger dan 18 jaar op 1 januari van dat jaar, en €173,00 voor leden van 18 jaar en ouder. Als lid profiteer je niet alleen van onze schietmogelijkheden, maar word je ook automatisch lid van de handboogbond, waarmee je kunt deelnemen aan verschillende spannende wedstrijden. Als dit klinkt als jouw ideale boogavontuur, meld je dan aan via het onderstaande formulier. 

    (Vul de code hieronder in ter controle)
    captcha

    Wil je eerst een kijkje nemen? Dat kan ook! Kom langs op onze trainingsavond, iedere donderdagavond van 7 uur tot half 9. Er is altijd iemand aanwezig die je van informatie kan voorzien. Ook als je al ervaring hebt, nodigen we je uit om contact op te nemen via het formulier. Samen bekijken we of een basiscursus nog nodig of wenselijk is. Ook voor mensen met een beperking kunnen we kijken wat er mogelijk is.

    Laten we samen de boogsport verkennen en jouw schuttersreis hier beginnen!