Informatie voor nieuwe leden of toekomstig nieuwe leden.

Heb je interesse in de mooie sport/hobby handboogschieten maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken?  Dan ben je bij onze vereniging aan het juiste adres. 

Binnen onze vereniging beginnen alle aspirant leden met een beginnerscursus. Voor alle nieuwe leden is het verplicht om deze cursus te volgen. Uiteraard, als je in het verleden hebt geschoten en dus ervaring hebt, kunnen we hierover overleggen.

Om te beginnen met handboogschieten moet je minimaal 8 jaar oud zijn. Wij adviseren echter een minimum leeftijd van 10 jaar oud. Wil je toch meedoen, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat houdt de cursus in?

De basiscursus bestaat uit 10 lessen. Hierin leer je het handboogschieten aan de hand van de methode “Basisschot”. Met deze methode leer je stap voor stap deze techniek. De basiscursus wordt 2 maal per jaar georganiseerd. De kosten hiervan van zijn € 80,00.

Hierna beslis je of je het nog steeds leuk vindt of niet en kun je lid worden van onze vereniging. Als je dan besluit lid te worden, krijg je € 20,00 korting op het eerste jaar van het lidmaatschap.

Lidmaatschap kost voor leden die op 1 januari van dat jaar jonger zijn dan 18 jaar €100,00. Ben je 18 jaar of ouder dan is het lidmaatschap €150,00.

Als lid kun je gebruik maken van de schiet mogelijkheden op onze vereniging. Daarnaast wordt je lid van de handboogbond. Onze vereniging zorgt hiervoor. Hiermee kun je deelnamen aan diverse wedstrijden.

Heb je interesse dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier.

    (Vul de code hieronder in ter controle)
    captcha

    Er is een grote belangstelling om lid te worden. Op dit moment is er daarom ook een wachtlijst. Je wordt hier natuurlijk altijd over geïnformeerd.

    Natuurlijk kun je ook komen kijken op onze trainingsavond. Dit is iedere donderdag avond van kwart voor 7 tot kwart over 8. Dan is er altijd een trainer aanwezig die je van informatie kan voorzien.

    Ook als je al ervaring hebt, kun je met het formulier contact opnemen. Wij gaan dat samen kijken of een basiscursus nog nodig of wenselijk is.